Віце-спікером парламенту депутати Верховної Ради обрали Олену Кондратюк із "Батьківщини", за неї проголосувало 318 депутатів.

Чоловік Кондратюк - Олександр Богуцький, який є генеральним директором телеканалу ICTV, який входить в медіа-групу бізнесмена Віктора Пінчука.

Олена Кондратюк

Чудові новини!

Тепер Знай.ua став ще ближче і доступніше. Швидше завантажуй додатки для Android або IOS і залишайся в курсі останніх подій. Усе це у неповторній подачі журналістів нашого порталу!

Популярні новини зараз
Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

Варто підкреслити, що вього було запропоновано чотири кандидатури на посаду віце-спікера.

  • За Мустафу Джемілева від "Європейської солідарності" проголосувало 59 депутатів.
  • За Ірину Констанкевич від депутатської групи "За майбутнє" проголосувало 49 депутатів.
  • За Нестора Шуфрича від "Опозиційної платформи – За життя" – 48 депутатів.

Перед депутатами виступив Президент України Володимир Зеленський, який пожартував про те, що в цій залі потрібно "писати менше смс-ок, а приймати більше законів".

Ймовірно, що Володимиру Зеленському повідомили про те, що сьогодні журналістам вдалося зафіксувати переписку депутата від "Слуги народу" Єлізавети Богуцької щодо необхідності підтримки кандидатури Арсена Авакова на посаду глави МВС, адже "на грудень екс-президент Петро Порошенко готує путч".

Напомним, приезд Зеленского и торжественная присяга слуг народа: онлайн-трансляция из новой Рады.

Как сообщал портал Знай.uа, Разумков со "Слуги народа" не сдержался перед матерями погибших героев: слезы текли градом, фото.

Также Знай.uа писал об отмене депутатской неприкосновенности: Порошенко пошел против решения Зеленского.