Telegram-канал "Команда Зеленського" розповів сьогодні, чого Володимир Зеленський чекає від керівників, яким дав виконувати конкретні завдання.

Чудові новини!
Тепер Знай.ua став ще ближче і доступніше. Швидше завантажуй додатки для Android або IOS і залишайся в курсі останніх подій. Усе це у неповторній подачі журналістів нашого порталу!

Як передає "Команда Зеленського", президент чекає наступних рішень і звітів:

  • про результаті спільної роботи в переслідуванні головних корупціонерів від голів НАБУ і САП;
  • про перебіг розслідування щодо фактів зловживання державними коштами від голів ДБР і НАБУ; про результати аудиту витрат коштів платників податків від Валерія Пацкана;
  • про боротьбу з бурштинової мафією, незаконною вирубкою лісів та видобутку корисних копалин від голів ДБР, СБУ і Нацполіції.

На порядку денному також стояло питання розслідування злочинів, скоєних проти неповнолітніх. Особливо, вбивство 5-річного Кирила Тлявова в Переяслав-Хмельницькому, пожежа в одеському готелі "Токіо Стар" та дитячому таборі "Вікторія".

Популярні новини зараз
Абоненти збунтувалися проти "Київстар": не хочуть доплачувати за гігабайти, якими не користуються "Нафтогаз" дав 9 днів: що потрібно зробити навіть якщо газ не споживаєте Заплатите від 17 000 до 51 000 грн: українців попередили про штрафи з 1 квітня Готуйте гаманці: українцям за лічені дні підвищать тарифи на комуналку, що подорожчає
Показати ще

Зеленський також хоче затвердити Концепцію реформування СБУ, спрямовану на розвиток служби. Додатково потрібно внести зміни в законі "Про Службу безпеки України" відповідно до Конституції, положення держави і закону "Про національну безпеку України".

До того ж, Зеленський хоче затвердити закон "Про охорону секретної інформації" та забезпечити Україну Концепцією контррозвідувального режиму, у відповідності з вимогами закордонних партнерів.

Нагадаємо, раніше у Станиці Луганській почнуть важливе будівництво: Зеленський попередив українців, ВСУ напоготові.

Також Знай.uа писав про субсидії при Зеленському: українцям розповіли, як отримати компенсацію за комуналку.

Ще Портал Знай.uа повідомляв, що Зеленський розкрив подробиці "нашіптувань" Богдана: "Невгамовний".