Відомий український політолог Андрій Пальчевський вирішив висловити свою думку щодо поведінки колишнього президента України Петра Порошенка після голосування за зняття депутатської недоторканності.

Читай Знай. ua в оновленому чаті Viber! Приєднуйтесь!

Відповідне відео з'явилося в Facebook політолога.

Чудові новини!

Популярні новини зараз
Головне за 24 квітня: бунт українців у Польщі, трагедія Каті Репяхової, важливий день та різке підвищення цін "Іди в Україну, ти, бл**ь, служи": розлючені українці накинулися на працівників паспортного столу в Польщі Червень принесе не лише тепло, а й гроші: хто отримає нову пенсію Тікали від мобілізації, а потім їли своїх мертвих дітей: українцям нагадали історіїї 100-річної давнини
Показати ще

Тепер Знай.ua став ще ближче і доступніше. Швидше завантажуй додатки для Android або IOS і залишайся в курсі останніх подій. Усе це у неповторній подачі журналістів нашого порталу!

Пальчевський зазначив, що Петро Порошенко намагався привласнити собі заслуги чинного президента і при цьому зазначив, що від Зеленського він чекає наступного кроку – садити.

"Вітання всім недоторканним! Тепер ми, а головне – вони, які сидять під куполом, наче в рівних правах. Ура! Правда я не зрозумів одного – перед оплесками, практично стоячи на трибуні виявився президент. Тільки не Зеленський, який це організував, а Порошенко, який нам розповів, що це нібито він голосував", - дивується політолог.

Пальчевський зазначив, що подібні прийомчики Петру Порошенку з рук не зійдуть.

"Я все чекаю, коли ж Володимир Зеленський почне друге обіцянку – садити. І починати треба саме з цього нашого чудового Петі, організатора нібито всіх наших перемог. Ганьба, Петруша, при чому тут ти, у тебе було 5 років, а ти в цей час нам запроваджував воєнне становище для того, щоб стати президентом ще раз. А Зеленому – браво", - резюмував політолог.

недоторканный Петя! а ты тут какого Ч?!!

Geplaatst door Андрей Пальчевский op Dinsdag 3 september 2019

Нагадаємо, Разумков заговорив про зняття недоторканності з Зеленського.

Як повідомляв Знай. ua, Пальчевський вивів Коломойського на чисту воду одним питанням.

Також Знай. ua писав, що Пальчевський попередив Зеленського про "подвійному дні" в його оточенні.