Україна остаточно розрахувалася з Міжнародним валютним фондом (МВФ) за програмою stand-by, розпочатої в 2014 році. Про це повідомляється у Національному банку України.

У регуляторі заявили, що фінальні платежі склали у цілому 156 млн у доларовому еквіваленті.

Читай Знай.ua у оновленому чаті Viber! Приєднуйтесь!

Як відомо, Україна замість незавершеної програми stand-by 2014 року в 2015 році уклала з МВФ програми розширеного фінансування (EFF). У грудні 2018 року ми отримали перший транш у розмірі 1,4 млрд доларів.

МВФ
МВФ

Популярні новини зараз
А що так було? Українець "категорично відмовився" від повістки - чи підтримав його суд Реформи і прозорість: експерт розповів, чого вимагають США від України за свою допомогу Пенсіонерам дадуть знижку на продукти 20%: що потрібно взяти в магазин Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам
Показати ще

Чудові новини!

Тепер Знай.ua став ще ближче і доступніше. Швидше завантажуй додатки для Android або IOS і залишайся в курсі останніх подій. Усе це у неповторній подачі журналістів нашого порталу.

В останній раз місія МВФ відвідувала Київ у травні 2019 року. Вони збиралися повернутися після того, як запрацює новий Кабмін. Прем'єр-міністр Гончарук заявив, що візит очікується з 10 по 24 вересня.

Нагадаємо, опалювальний сезон 2019 знищить останні надії українців.

Раніше "Знай.uа" повідомляв, Крісталіна Георгієва, 65-річна болгарка, стала новим кандидатом на пост глави Міжнародного валютного фонду від Уряду ЄС.

Також "Знай.uа" писав, у команді президента України Володимира Зеленського заявили, що планують провести велику приватизацію державних банків.