Найважливіше та найцікавіше, що публікувалося сьогодні, 4 вересня.

Кабмін звільнив Кличка з посади голови КМДА: слідом за ним пішла Супрун

Віталій Кличко

У середу, 4 вересня, відбулося засідання Кабінету Міністрів України. Було прийнято ряд важливих рішень. Так, Кабмін підтримав рішення щодо звільнення Віталія Кличка з посади голови Київської міської державної адміністрації.

Таке рішення було прийнято сьогодні на засіданні Кабінету міністрів.

Популярні новини зараз
Українці можуть залишитися без опалення та гарячої води: комунальники попередили про ризики Життя стане солодшим без цукру: в Україні супермаркети оновили ціни на сіль, майонез та кетчуп Чому українцям необхідно заповідати майно вже зараз та як це зробити правильно Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

Нова глава МОЗ прокоментувала легалізацію медичного канабісу: Авакову може не сподобатися

Зоряна Скалецька

Чудові новини!

Тепер Знай.ua став ще ближче і доступніше. Швидше завантажуй додатки для Android або IOS і залишайся в курсі останніх подій. Усе це у неповторній подачі журналістів нашого порталу!

Нова міністр МОЗ Зоряна Скалецька заявила, що питання легалізації медичної марихуани вимагає додаткового обговорення і в майбутньому буде розроблений новий законопроект щодо цього.

Про це Скалецька розповіла в середу 4 вересня під час своєї першої прес-конференції на посаді.

З 1 жовтня в Україні зникнуть гривні: що робити

Українські копійки

Згідно з постановою НБУ від 20 червня 2019 № 82 монети 1, 2 і 5 копійок будуть виведені з обігу з 1 жовтня 2019 року. Монета в 25 копійок буде виводиться з обігу поступово, поки що вона залишається платіжним засобом.

Протягом трьох років громадяни зможуть без обмежень і безкоштовно обміняти ці монети на монети та банкноти інших номіналів.

Звільнена з посади Супрун пригрозила поверненням: "Ми не збираємося зупинятися. I'll be back"

Уляна Супрун
Уляна Супрун

У середу, 4 вересня уряд офіційно звільнив Уляну Супрун з посади першого заступника міністра охорони здоров'я. Таке рішення Кабмін прийняв на сьогоднішньому засіданні. Про це заявив прем'єр-міністр Олексій Гончарук.

Прем'єр пояснив, що Супрун виконувала обов'язки міністра охорони здоров'я на посаді першого заступника.

Зеленський і Богдан нарешті отримали зарплати: різниця в сумах очевидна

Зеленський та Богдан
Зеленський та Богдан

Президент України Володимир Зеленський отримав заробітну плату за серпень. Однак цікаво, що глава Офісу президента Андрій Богдан отримав майже вдвічі більше за Зеленського.