Нардеп від партії Петра Порошенка "Європейська солідарність" Олексій Гончаренко виклав на своїй сторінці в Facebook онлайн-трансляцію із закритого засідання Кабінету міністрів, яке пройшло у середу, 4 вересня. За його словами, саме у такому режимі уряд прийняв рішення про звільнення Віталія Кличка з посади голови КМДА.

Geplaatst door Олексій Гончаренко op Woensdag 4 september 2019

Чудові новини!

Тепер Знай.ua став ще ближче і доступніше. Швидше завантажуй додатки для Android або IOS і залишайся в курсі останніх подій. Усе це у неповторній подачі журналістів нашого порталу.

Правда, Гончаренку вдалося познімати недовго, і його вигнали з засідання.

Популярні новини зараз
Абоненти збунтувалися проти "Київстар": не хочуть доплачувати за гігабайти, якими не користуються Хто з українців залишиться без пільг у 2024 році Погода несе божевільну спеку: прогноз на найближчі дні "Нафтогаз" дав 9 днів: що потрібно зробити навіть якщо газ не споживаєте
Показати ще

"Про моєї трансляції і інформуванні вже дізнався прем'єр-міністр Гончарук, про що він повідомив колегам і попросив продовжити роботу в режим робочого наради, а не засідання Кабміну. Тобто я там більше не можу бути присутнім", - заявив Гончаренко.

Кабмин сделал шаг к снятию Кличко с должности главы КМДА. К сожалению, наступление на киевское самоуправление продолжается. Уверен, что это не приведет ни к чему хорошему.

Geplaatst door Олексій Гончаренко op Woensdag 4 september 2019

Раніше повідомлялося, що 3 вересня на засіданні парламенту Гончаренко обурено виступив проти пропозиції президентської партії "Слуга народу" про скорочення нардепів.

Представник "Європейської солідарності" запропонував зробити 95 депутатів. Таким чином він вказав на "Квартал 95" керівником якого був Володимир Зеленський до президентства. Гоначаренко з сарказмом заявив, що вже підготував законопроект і закликав приєднатися усіх, щоб зробити повний Квартал 95".

Нагадаємо, Гончаренко "атакував" Зеленського і поплатився за це.

Раніше "Знай.uа" повідомляв, Рябошапка одним махом звільнив прокурорів відразу чотирьох областей.

Також "Знай.uа" писав, розкрилася цікава деталь про Андрія Богдана.