Інформація про можливе призначення Младени Качурець заступником міністра охорони здоров'я викликала широкий резонанс в мережі.

Про можливе призначення Качурець, яку назвали куратором корупційних схем і лобізму в МОЗ часів Уляни Супрун та Олександра Лінчевського, повідомив співробітник Одеської обласної клінічної лікарні Віктор Сисоєнко з посиланням на дані НАПК:

"Якщо вона потрапить у МОЗ, я повернуся до щільного освітлення, розповімо скільки через неї грошей було передано Лінчевському за ОНМУ, за НМУ, як вона "їздила підписувати міжнародні договори", як у неї в руках були Документи ДСК за межами МОЗ".

Младена Качурец

Популярні новини зараз
Повинні з'явитися без повістки: кого чекають у ТЦК з 1 квітня Заплатите від 17 000 до 51 000 грн: українців попередили про штрафи з 1 квітня Переказ з картки на картку будуть жорстко контролювати: як можуть заблокувати картку Показники лічильника вже не аргумент: українців змушують платити за світло більше, ніж "накрутили"
Показати ще

Чудові новини!

Тепер Знай.ua став ще ближче і доступніше. Швидше завантажуй додатки для Android або IOS і залишайся в курсі останніх подій. Усе це у неповторній подачі журналістів нашого порталу!

Крім того, на своїй сторінці в Facebook Сисоєнко назвав головні "досягнення" Качурець у минулій каденції МОЗ:

  • кришування схем разом з Лінчевським;
  • організація рейдерських захоплень медуніверситетів в Києві та Одесі;
  • лобізм і "винахід" атестації лікарів та міжнародних протоколів;
  • юридичний супровід скандального "міжнародного" тестування студентів.

Пост Сисоєнко викликав небувалий ажіотаж. Близько 100 гнівних коментарів залишили українці, серед яких працівники медицини і охорони здоров'я. Ідею призначити Качурець вони назвали "зашкваром" і заявили про свою готовність вийти на протести.

Нагадаємо, 29 серпня Уляна Супрун та її заступники Павло Ковтонюк і Олександр Лінчевський подали заяви про звільнення з посад.

Як повідомляв портал Знай.ua, Супрун розповіла про зустріч з Зеленським і про тему розмови з президентом.

Також Знай.uа писав, Кабмін звільнив Кличка з посади голови КМДА.