Субота, 7 вересня, стала справжнім світлим днем для України - незаконно утримувані бранці Кремля нарешті повернулися на рідну землю.

Ранок почався з обнадійливих новин – всі ЗМІ облетіла інформація, що в Москві з СІЗО "Лефортово" виїхали автобуси, на яких вивезли українських полонених, які включені в списки на обмін. А вже по обіді всі герої ступили на укранську землю

Після того, як Володимир Зеленський особисто привітав кожного бранця Кремля і моряків, він дав невелике інтерв'ю, в якому розкрив деякі подробиці відносно і російських в'язнів. Зокрема, гарант України повідомив журналістам про допит якому піддався Цемах перед відправкою до Росії. З ним працювали голландські слідчі.

Володимир Цемах в залі суду
Володимир Цемах в залі суду

Популярні новини зараз
"Земля затремтить під ногами": ясновидець Герман побачив точний рік перемоги України Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років "Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня Астролог побачив у травні "лихо" для України
Показати ще

Зазначимо, що Цемах є свідком у справи про катастрофі літака Malaysia Airlines на Донбасі. Тому неможливо було його відпустити просто так. Це розумів і Володимир Олександрович.

"Його допитали і не тільки перед поверненням (в Росію)… Ми все, що нас попросили (європейські лідери), зробили, це було дуже складно, я дуже боявся, що через це у нас міг зірватися обмін" - запевнив Президент України.

Нагадаємо, Знай.ua веде онлайн-хроніку обміну полоненими між Україною і Росією.

Як повідомляв портал Знай.ua, обмін полоненими з РФ справдив надії мільйонів українців.

Також Знай.ua писав, зранку 7 вересня розпочався обмін полоненими між Україною та Росією