Виконавець ролі Арменки з російського серіалу "Реальні пацани" Армен Бежанян став народним депутатом Осинской міськдуми. До речі, народні обранці він зміг пройти лише з третьої спроби.

Про це стало відомо завдяки повідомленням російських ЗМІ.

Відомо, що Армен Бежанян — не тільки актор з популярного телесеріалу, але і глава компанії "Головне осинское лісове господарство". Тепер він депутат Осинської міськдуми першого скликання по шостому окрузі.

Це була третя спроба Бежаняна стати депутатом. У 2013 році він виставляв свою кандидатуру на виборах в міськдуми міста Оса, а в 2016-му балотувався в Земське зібрання Осинського району. Однак обидва рази не зміг набрати достатньої кількості голосів виборців.

Популярні новини зараз
Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати Виняток із правил: хто з українців може законно не платити за доставку газу Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто Твоєї бабусі потрібно лише 90 грн: найпростіші тарифи від Київстар, lifecell та Vodafone
Показати ще

Нагадаємо, у Криму масово бойкотують "вибори" окупантів: як би не тужилася Москва.

Як повідомляв Знай.uа у Зеленського заговорили про нові тарифи вже в жовтні: знизять два рази поспіль.

Знай.uа писав, екс-учасник Квартал 95 Денис Манжосов про зміну влади, колишніх колег та нову роботу: "Країні потрібно змінювати обличчя".