У мережі борці з корупцією розповіли про "подвиги" політика Сергія Міщенка, який щороку безуспішно намагається прорватися до корита державної скарбниці, будучи при всьому цьому кумом Пшонки та "заслуженим" прокурором Януковича.

Про це пише у Facebook "Київ проти корупції".

Мищенко - нардеп неудачник, который из года в год безуспешно пытается прорваться к корыту госказны, являясь при всем...

Geplaatst door Київ Проти Корупції op Maandag 9 september 2019

За час перебування Сергія Міщенка в складі фракції БПП (з 12 квітня по 23 грудня 2016 року), Рада не підтримала прийняття жодного проекту закону. Мало того, призначення Віктора Пшонки на посаду генпрокурора пройшло саме за участю Сергія Міщенка, тоді ще члена БЮТ.

Популярні новини зараз
Платіжки за травень не порадують: постачальник газу підвищив тариф Українців попередили про "важкі" платіжки за світло Отримаєте менше – не дивуйтесь: Пенсійний фонд попередив про зміну розміру субсидії Мобілізація жінок у травні: кому доведеться йти до ТЦК
Показати ще

Крім цього, у нардепа, який все життя провів на державних посадах є великі багатства. Родичі народного обранця Сергія Міщенка з року в рік заробляють на його виборчому окрузі, є власниками берега Дніпра в Трипіллі, нерухомості в Криму та у Києві на Печерську. Сам Сергій Міщенко зміг з шаленою знижкою купити землю на печерських схилах і почав будівництво поруч з п'ятиповерхівкою своєї тещі.

У декларації нардепа Міщенка чого тільки не знайти: нерухомість, годинник, ювелірка, дві рушниці і мисливський карабін. Також у Сергія Григоровича нардепа є будинок в курортній Яремчі, який він ділить з Петром Мельником - екс-ректором втікачем податкової академії. Ще один із співвласників — сусід родини Азарова у дачному кооперативі "Чехово", в Криму.

А тепер найцікавіше. Грошові активи. Дохід Сергія Міщенка за 2018 рік склав: чотириста шістдесят сім тисяч триста шістдесят гривень. Дохід його сім'ї склав дев'ятнадцять тисяч сто шістдесят п'ять гривень. А також незадекларовані мільйони доларів.

Нагадаємо, Шульмейстер розповів, скільки потрібно вкласти в інфраструктуру України.

Як повідомляв Знай.uа уроки економії від директора НАБУ Артема Ситника.

Знай.uа писав, кіт з дому, миші в танок: як підлеглі грабують Фірташа.