Президенту Володимиру Зеленському вдалося зробити те, чого не добився його попередник, Петро Порошенко, - вирвати з лап Кремля та повернути додому українських політв'язнів.

Успіх Зеленського у цьому питанні криються в готовності нового глави держави йти на компроміси, а також у зміні зовнішньої кон'юнктури. Принаймні так пояснюють це експерти.

Однак, екс-гарант Петро Порошенко не розгубився в такій незручній для нього ситуації і вирішив попіаритись на успіху Зеленського.

Порошенко приїхав провідати визволених з російського полону військових моряків катерів "Бердянськ" і "Нікополь" та буксира "Яни Капу".

Екс-президент висловив на камеру "свою повагу" українцям. На це звернув увагу колишній український політик-нардеп Олександр Онищенко.

"Скажіть хто-небудь нашому ексу, що він уже не президент", - зазначив Онищенко

📢 Порошенко приехал проведать наших моряков, которые вернулись 7 сентября в результате обмена с Россией...

Geplaatst door Aleksandr Onyshenko op Woensdag 11 september 2019

Нагадаємо, що екс-гарант Порошенко став фігурантом 13 справ, ДБР призначив йому нові "побачення".

Як повідомляв портал Знай.ua, кав'ярня Порошенкао переплюнула Roshen.

Популярні новини зараз
Червень принесе не лише тепло, а й гроші: хто отримає нову пенсію Перерахунок пенсій з 1 травня: чого чекати стареньким Продасте за 8000 гривень: колекціонери влаштували полювання на особливі 5 копійок Потрібно встигнути: українцям, з квитанціями за світло на руках, назвали важливу умову
Показати ще

Також портал Знай.ua писав, що Порошенко розповів, як він "допоміг" звільнити Сенцова і всіх заручників.