У четвер, 19 вересня Верховна Рада України призначила Дмитра Сенниченка головою Фонду державного майна.

Цю інформацію повідомляє Telegram-канал "цибуля".

Як відомо, з 2013 по 2016 року Сенниченко обіймав посаду керуючого директора Jones Lang LaSalle в Україні, також був директором з розвитку бізнесу в СНД.

Дмитро Сенниченко

До 2018 року новообраний голова Фонду державного майна був директором щодо управління нерухомим майном та інфраструктурою в ПАТ "Укрпошта".

Популярні новини зараз
В Україні пенсіонери отримають "подвійні", та навіть "потрійні" пенсії: у ПФУ озвучили вимоги Будуть мобілізовані до ЗСУ: Рада прийняла важливе рішення Нові тарифи на газ в Україні: скільки він коштуватиме до квітня 2025 року Українцям виплатять матеріальну допомогу: хто отримає гроші і як оформити заявку
Показати ще

Крім того, Сенниченко обіймав посади віце-президента комітету інфраструктури і нерухомості Американської торгової палати, члена правління Українського клубу нерухомості, члена Ради підприємців при Кабміні і незалежного члена наглядової ради Prozorro.

Дмитро Сенниченко

Нагадаємо, що на сайті офіційного інтернет-представництва Президента України продовжують з'являтися все нові й нові звернення. Знай.uа дослідили, які питання найбільше хвилюють українців: в топі останніх пропозицій - боротьба з кнопкодавством, зміни умов по набору в армію і вдосконалення шкільного харчування.

Як повідомляв портал "Знай.uа", прес-секретар Зеленського Юлія Мендель заступилася за Богдана.

Також "Знай.uа" писав, Олена Кравець з ”Кварталу 95” хоче йти в президенти.