Міністерство юстиції Сполучених Штатів вивчило скаргу у зв'язку з липневою телефонною розмовою американського президента Дональда Трампа і українського глави Володимира Зеленського. На сайті відомства було опубліковано відповідну заяву.

"Ми не знайшли порушень закону в розмові двох президентів", - заявили в Мін'юсті США.

Крім того, у відомстві підкреслили, що підстав для подальшого розслідування немає.

Дональд Трамп

Як відомо, 25 вересня в Палаті представників оприлюднили інформацію про початок процедури імпічменту президенту США Дональду Трампу. Про це заявила спікер палати Ненсі Пелосі в телезверненні.

Популярні новини зараз
Залишився тиждень: українці ризикують пропустити важливу процедуру Якщо на гривню більше – субсидію не отримаєте. Який дохід повинен бути для пільги Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

"Президент повинен нести відповідальність. Я даю вказівку шести комітетам приступити до розслідування", - заявила спікер палати.

Нагадаємо, що 25 вересня адміністрація Дональда Трампа оприлюднила стенограму його розмови з Володимиром Зеленським.

Як повідомляв портал Знай.uа, держсекретар США Майк Помпео заявив, що Білий дім не хотів публікувати стенограму розмови Зеленського з Трампом.

Також портал Знай.uа писав, що в руках Володимира Зеленського опинився ключ до того, хто стане новим президентом США.