Журналісти дізналися подробиці розкішного життя спікера Верховної Ради України Дмитра Разумкова. Як передають "Вести", політик володіє будинком площею 492 кв. м і земельною ділянкою в 1020 кв. м на Софіївській Борщагівці. Крім того, Разумков може похвалитися квартирою у 232,5 кв. м та земельною ділянкою 500 кв. м під Києвом.

На цьому володіння спікера не закінчуються - у його декларації можна знайти також квартиру в столицю на 75 кв. м і квартиру на 165,55 кв. м, зареєстровану на маму, відому акторку Наталію Кудрю.

Будинок на Софіївській Борщаговці оцінюють у 2,9 млн грн, а землю - в 642,5 тис. грн. Вартість будинку в селі Здорівка під Києвом - 648,5 тис. грн.

Журналістам вдалося побачити у будинку Разумкова BMW Х5 і Tesla. У його декларації також зазначено Toyota Land Cruiser 200, Mazda 6 і Toyota Camry.

Популярні новини зараз
Якщо на гривню більше – субсидію не отримаєте. Який дохід повинен бути для пільги Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати Перерахунок пенсій з 1 травня: чого чекати стареньким
Показати ще

Нагадаємо, у Верховну Раду внесли скандальний законопроект про ринок землі.

Раніше Знай.ua повідомляв, Гончарук готує повне перезавантаження української влади.

Також Знай.ua писав, міністерка Новосад Ганна розповіла, що буде з освітою.