У ЗМІ з'явилася інформація, що секретар РНБО Олександр Данилюк написав заяву на звільнення з посади. Повідомляється, що раніше його розглядали як кандидат на посаду надзвичайного і повноважного посла України в США.

Ймовірно, Данилюк має намір стати послом України у Великобританії або США.

Олександр Данилюк
Олександр Данилюк

Однак сам Олександр Данилюк іронічно відреагував на чутки щодо його звільнення. Про це він написав на особистій сторінці у соціальній мережі Facebook.

Зазначимо, що нещодавно секретар РНБО Олександр Данилюк проінспектував Донбас. Він ознайомився зі станом справ, зокрема, з ходом будівництва мосту у Станиці Луганській та обговорив підготовку ЗСУ до зими.

Секретар національної безпеки та оборони Олександр Данилюк у Станиці Луганській перевірив роботу по відновлення мосту і роботою контрольно-пропускного пункту в'їзду/виїзду. Про це Данилюк також поговорив з керівником райдержадміністрації Юрієм Золкіним.

"Щодня понад 10 тисяч осіб переходять цей міст, ризикуючи власним здоров'ям і життям. Відновлення мосту має відбутися в найкоротші терміни", – підкреслив секретар РНБО

Нагадаємо, працюють під прикриттям: у Міноборони терміново попередили про секретне лігво бойовиків, чого треба остерігатися.

Як повідомляв портал "Знай.ua", терористи Путіна нахабно атакували ЗСУ, незважаючи на угоду: без втрат не обійшлося.

Також "Знай.ua" писав, що Данилюк різко відреагував на звільнення Цемаха: "Це тварюка".