Кабінет міністрів України оголосив конкурс на посаду нового керівника Укравтодору. Як відомо, Славомір Новак, який обіймав цю посаду на протягом трьох років, нещодавно звільнився.

Як повідомляється на сайті уряду, конкурс стартує 27 вересня. Конкурентові на вакантну посаду потрібно володіти вищою освітою (мінімум магістр) та досвідом роботи не менше семи років. Крім того, обов'язковою умовою є досвід роботи у державному аппараті або у сфері дорожнього господарства як мінімум три роки. Кандидат повинен вільно спілкуватися українською мовою і французькою або англійською мовою.

Кандидату пропонується оклад у розмірі 24 тисячі гривень, плюс надбавки і премії. Термін каденції - п'ять років. Подати документи на посаду можна до 18:00 10 жовтня 2019 року.

Нагадаємо, глава "Укравтодору" Славомір Новак попрощався з українцями.

Раніше Знай.ua повідомляв, українцям наочно показали, чому у нас ям більше ніж доріг.

Популярні новини зараз
Червень принесе не лише тепло, а й гроші: хто отримає нову пенсію Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати Твоєї бабусі потрібно лише 90 грн: найпростіші тарифи від Київстар, lifecell та Vodafone Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей
Показати ще

Також Знай.ua писав, посол Канади застряг на бездоріжжі посеред українського села.