Після гучного скандалу з американським президентом Дональдом Трампом, зарубіжні журналісти почали порівнювати українського лідера Володимира Зеленського з Монікою Левінські, яка зіграла головну роль в імпічменті 42-го глави США Білла Клінтона.

Цю інформацію повідомляє видання Daily Mail.

зустріч Зеленського і Трампа
зустріч Зеленського і Трампа

У повідомленні йдеться, що президент України Зеленський отримав прізвисько "Моніка Зеленски". Користувачі соцмереж також не оминають цю тему стороною і активно обговорюють скандал.

Видання пише, що люди по всьому світу порівнюють обставини, з якими зіткнувся нинішній президент США, і скандал, який прогримів в 1998 році, за участю Білла Клінтона – Моніки Левінські.

Популярні новини зараз
Борги анулюють: українцям дали новий шанс у важкі часи ПриватБанк без розбору блокує платежі українців: покупки перетворилися на "лотерею" Один день – 1 гривня: "Київстар" підказав як користуватися послугами майже задарма "Київстар" попередив українців про небезпеку: що треба знати
Показати ще

Дональд Трамп
Дональд Трамп

Один з користувачів Twitter дотепно зазначив, що Зеленський повинен носити синій костюм, роблячи посилання на відоме блакитне плаття Левінські:

"Він [Зеленський] повинен був носити синій костюм".

Нагадаємо, що Дональд Трамп заявив, що вважає розмову з президентом України Володимиром Зеленським "ідеальною".

Як повідомляв портал Знай.uа, в мережі опублікували переклад тексту гучного доносу на Трампа.

Також портал Знай.uа писав, що РФ доклала руку до скандалу навколо телефонної розмови Володимира Зеленського та Трампа.