Андрій Єрмак, помічник президента України, Володимира Зеленського, поділився своєю точкою зору про величезний скандал навколо розсекреченого телефонної розмови між Володимиром Зеленським і Дональдом Трампом.

Єрмак запевнив, що назрівший скандал не чинив впливу на хід консультацій з головами Франції та Німеччини, передає портал "Хвиля".

На погляд Єрмака "Ситуація непроста. Вона дісталася сьогоднішній владі в спадщину. Це внутрішні справи США. А те, що відбувається там - це їх внутрішня політична кухня, ми не будемо якимся чином приймати в цьому участь ". Єрмак зазначив, що Володимир Зеленський не допустив помилок під час візиту в Америку і зробив все правильно.

У Єрмака запитали, чи є інформація в Офісі президента або у самого Зеленського з приводу того, як відреагували лідери інших країн на розшифровку телефонної розмови Зеленського та Трампа. Єрмак повідомив, що: "Ніхто не дзвонив, а той темп і основа консультацій, яка є з нашими партнерами з Франції і Німеччині, не зазнала жодних змін".

Популярні новини зараз
Боргів не обібратися, якщо забудете про це: українцям нагадали про важливу процедуру Відвикайте від опалення: українців просять зробити це до вимкнення, щоб не постраждати Українцям готують тарифний удар після опалювального сезону Показники лічильника вже не аргумент: українців змушують платити за світло більше, ніж "накрутили"
Показати ще

Також Єрмак додав, що незабаром відбудеться саміт Нормандської четвірки, де президенти зможуть обговорити всі питання, що цікавлять їх.

Помічник президента прокоментував той факт, що Трампу почали ініціювати імпічмент, а в публікації розсекреченої телефонної розмови підозрюють російську сторону. На погляд Єрмака, поки що всі ці новини: "Конспірологічні замовляння, тому мені складно коментувати". Але, варто відзначити, що склалася зараз ситуація на політичній арені змушує команду Зеленського "замислитися над багатьма речами".

Нагадаємо, раніше Зеленський готується вдруге їхати до США: що забув сказати президент Трампу.

Також Знай.uа писав про скандальну розмова Трампа і Зеленського: причетний і Путін, знайдені докази.

Ще Портал Знай.uа повідомляв, що в мережі опублікували переклад тексту гучного доносу на Трампа: чи був тиск на Зеленського.