Колишній генпрокурор України Юрій Луценко виїхав з України до Великобританії. Про це написав колишній нардеп і журналіст Сергій Лещенко у своєму Telegram-каналі.

Він зазначає, що новина про від'їзд Луценка з країни йому стала відома від журналіста NBC Річарда Енгеля який спілкувався з колишнім генпрокурором днями в Києві. Той повідомив, що вилітає до Лондона, щоб підтягти свою англійську.

Сергій Лещенко зазначив, що це відбувається в розпал кризи через імпічмент Дональду Трампу, "який спровокували поставки дезінформації від Луценка на адресу Руді Джуліані". Також, за словами екс-нардепа, "іноземні журналісти у шоці від такої поведінки людини, заварившего всю цю кашу".

"Підтягти англійську можна зараз непогано і у нас, тим більше в Київ злетілося багато американських журналістів, прямо на вулиці можна зустріти справжніх зірок їх теленовин, і всі вони шукають зустрічі з Луценком у зв'язку з його недавніми заявами про Байдена", - написав Сергій Лещенко.

Популярні новини зараз
Залишився тиждень: українці ризикують пропустити важливу процедуру Пенсіонери отримають підвищену пенсію: які умови Якщо на гривню більше – субсидію не отримаєте. Який дохід повинен бути для пільги Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну
Показати ще

Нагадаємо, дружина Луценка прославилася "золотими ручками", вірш порвало мережу.

Як повідомляв Знай. ua, Луценко поклав початок скандалу навколо Трампа і Зеленського.

Також Знай. ua писав, що суд прийняв несподіване рішення щодо екс-заступниці Гонтарєвої.