Експрезидента України Петра Порошенка та лідера фракції “Європейська солідарність” викликають на допит. Цього разу політик проходитиме відповідні перевірки на детекторі брехні. Про це сторінці в соціальній мережі Telegram повідомив адвокат і громадський діяч Андрій Портнов.

"Петро Порошенко, завтра 01 жовтня в 10-00 в київському інституті судових експертиз у Вас санкціонована судом процедура поліграфа. Паспорт при собі", - звернувся до Порошенка Портнов.

Петро Порошенко

Нагадаємо, що п’ятому президенту України Петру Порошенку призначили три перевірки на поліграфі, адже є підозрюваним у крадіжці армійських коштів.

Нагадаємо, раніше президент США Дональд Трамп мав розмову із Володимиром Зеленським. Політики Німеччини прокоментували цю зустріч лідерів, порахувавши цю розмову образливою для німецького уряду.

Популярні новини зараз
Якщо на гривню більше – субсидію не отримаєте. Який дохід повинен бути для пільги Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну Українцям доступна нова грошова допомога: хто отримає понад 10 тисяч гривень Червень принесе не лише тепло, а й гроші: хто отримає нову пенсію
Показати ще

Також Знай.uа писав, що розмитнення "евроблях" озолотило держбюджет України: в рази більше від запланованого.

Ще Портал Знай.uа повідомляв, що "Дія - держава і я": які послуги надасть "держава в смартфоні" Зеленського.