З'явилася інформація, що спеціально на запрошення Володимира Зеленського до української столиці приїхав відомий голлівудський актор, кінорежисер і продюсер Том Круз.

Так, президент провів зустріч з актором у своєму Офісі. Про це повідомляє прес-служба Володимира Зеленського.

Відомо, що під час зустрічі Том Круз повідомив Володимиру Зеленському, що зацікавився українськими локаціями для зйомок одного зі своїх нових кінопроектів. Це стало ще одним приводом, щоб відвідати нашу країну. Президент України зі свого боку розповів гостю про власний досвід роботи в кіно.

Також Володимир Зеленський зазначив, що нещодавно український парламент прийняв закон про компенсації іноземним виробникам, які знімають фільми в Україні. Він сприятиме активному розвитку кіноіндустрії.

Популярні новини зараз
Борги анулюють: українцям дали новий шанс у важкі часи Пенсіонерам дадуть знижку на продукти 20%: що потрібно взяти в магазин Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

Зеленський впевнений, що цей закон зробить Україну інвестиційно привабливою для потужних світових кіновиробників.

Нагадаємо також інформацію, що відомий голлівудський актор Том Круз відвідав столицю України з несподіваним візитом. Мешканка Києва помітила американську знаменитість в київському метрополітені на станції "Золоті ворота".

Варто зазначити, що пасажири метро не могли повірити своїм очам, адже в ЗМІ не повідомлялося про найближчу поїздку 57-річного актора до Києва.

Нагадаємо, у Гончарука приготували українцям нові субсидії, цифри радують: хто отримає допомогу.

Як повідомляв Знай.uа головний охоронець ПриватБанку репостить про Зеленского огидні речі: "Нікому не потрібен".

Знай.uа писав, Олена Зеленська бере наряди на заходи в оренду: дизайнер розкрила секрети першої леді.