Колишній секретар РНБО Олександр Данилюк розповів, що у нього були складні стосунки з головою Офісу президента Андрієм Богданом.

Про це Данилюк зізнався інтерв'ю виданню ВВС Україна.

Колишній секретар РНБО Данилюк сказав, що непрості відносини з Богданом у них склалися з початку виборчої кампанії Володимира Зеленського.

"Буду говорити неправду, якщо скажу, що у нас прекрасні дружні відносини. У нас непрості відносини з моменту самої кампанії, цього не приховую. Просто у мене інше бачення і підходи до розвитку ситуації. Я не підходжу до проблем з позиції "все вирішимо", - зазначив Данилюк.

Олександр Данилюк
Олександр Данилюк

Популярні новини зараз
ПриватБанк без розбору блокує платежі українців: покупки перетворилися на "лотерею" Залишився тиждень: українці ризикують пропустити важливу процедуру Звертайте увагу на серійний номер: які гривневі банкноти можна продати за нечувані суми Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

За його словами, країна повинна працювати "без ручного контролю", спираючись на сильні інститути.

На питання про те, впливає на дії Богдана олігарх Ігор Коломойський, Данилюк відповів: "Не хочу це коментувати. Давайте подивимося, що відбувається. Мова не про персоналії. Є системна проблема. Є люди, які мають конфлікт інтересів, і Андрій — один з них".

Андрій Богдан
Андрій Богдан

Нагадаємо, Вакарчук звернувся до українців з терміновою заявою: "Сподіваюся, це розуміють всі...".

Як повідомляв портал Знай.ua, Зеленський погодив текст "формули Штайнмайєра": у чому суть і що це означає для України.

Також портал Знай.ua писав, що Зеленський відповів на найболючіше питання українців: "Не буде ніколи ніякої капітуляції".