Новий додаток Gradient, який визначає подібність людей до знаменитостей та відомих історичних особистостей, набирає неабиякої популярності в мережі. І це не дивно - кожному хочеться подивитися, на кого із селебрітіз він схожий.

Та напевне, українцям було б цікаво дізнатися також, а на яких зірок схожі наші політики. Таке дослідження провели журналісти видання "Страна", які розшукали за допомогою додатку Gradient зіркових двійників для Володимира Зеленського, його попередника Петра Порошенка, лідера Радикальної партії Олега Ляшка, мера Києва Віталія Кличка. Учасниками цього "флешмобу" також стали глава Офісу президента Андрій Богдан, голова Верховної Ради Дмитро Разумков і прем'єр-міністр Олексій Гончарук.

Пропонуємо вам подивитися на результати, які додаток видав для українських політиків.

Так, Gradient вважає, що Володимир Зеленський схожий на британську актрису і фотомодель Золотого століття Голлівуду - Одрі Хепберн.

Популярні новини зараз
Повинні з'явитися без повістки: кого чекають у ТЦК з 1 квітня 3G в Україні більше не буде: до чого готують мобільні оператори Жертвувати шлунком заради комуналки більше не доведеться: пенсіонерам призначать доплати Готуйте документи: "Укрпошта" розпочинає виплати до 3 тисяч гривень
Показати ще

Спроба знайти іншого двійника для президента теж закінчилась "жіночим" результатом - додаток виявив схожість Зеленського з американською поп-дівою Мадонною.

Неординарне рішення програма знайшла і для Петра Порошенка. Екс-президент України, виявляється, є двійником красеня Орландо Блума з "Володаря перснів" і "Піратів Карибського моря".

Екс-прем'єр України Володимир Гройсман схожий на німецького футболіста, півзахисника клубу «Реал Мадрид» Тоні Крооса.

А мер Києва Віталій Кличко, виявляється, схожий на Елайджа Вуда, який виконав роль Фродо Беггінса в трилогії "Володар перснів".

Лідера Радикальної партії Олега Ляшка програма Gradient порівняла з американською актрисою і співачкою Анною Кендрік.

А ось лідеру "Батьківщини" Юлії Тимошенко програма знайшла рудого двійника - чарівну Емму Стоун. Може, Юлії Тимошенко теж варто задуматися про кінокар'єру.

Прем'єр-міністр Олексій Гончарук, за версією Gradient - вилитий Леонардо Ді Капріо.

Керівник Офісу президента Андрій Богдан - англійський футболіст ірландського походження Уейн Руні.

Глава Верховної Ради Дмитро Разумков схожий на британського актора Деніела Редкліффа, який зіграв Гаррі Поттера і потрапив в Книгу рекордів Гіннеса як найбільш високооплачуваний актор.

Нагадаємо, Кива розповів, як його інтимне місце перебило формулу Штайнмаєра

Як повідомляв портал Знай.ua, Лукашенко назвав Україну Росією, йому привидівся Путін і він злякався

Також Знай.ua писав, Зеленський потрапив у великий курйоз на американському ТБ через Трампа