Міністерство закордонних справ України після інформації про підписання "формули Штайнмаєра" активно працює в інформаційному полі.

Так, глава українського зовнішньополітичного відомства Вадим Пристайко заявив, що під час відведення збройних сил на Донбасі фортифікаційні споруди не будуть розбиратися на випадок. Це буде зроблено на випадок, якщо виникне необхідність повернення на позиції. Про це стало відомо завдяки заявою Вадима Пристайка в ефірі одного з українських телеканалів.

Вадим Пристайко та Володимир Зеленський

"Є військові начальники, які знають, як зробити так, щоб наші позиції були захищені, щоб були створені відповідні споруди. До речі, під час відводу військ не розбираються фортифікаційні споруди, які знаходяться на теперішній позиції. Саме в цьому полягає ідея — якщо наш ворог не відходить, ми завжди можемо повернутися назад", - зазначив Пристайко.

Також міністр Пристайко додав, що режим припинення вогню необхідний для завершення військових дій.

Популярні новини зараз
Такої катастрофи українці не бачили 230 років: що відбувається з народжуваністю на фоні війни Реформи і прозорість: експерт розповів, чого вимагають США від України за свою допомогу "Київстар" попередив українців про небезпеку: що треба знати Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну
Показати ще

"Я хочу нагадати, що наш вибір з вами – це принести мир, і уникнути загибелі наших хлопців. Для цього потрібно, щоб у тебе не стріляли, і ти не стріляв", - заявив міністр.

Нагадаємо, озвучено секретний план Зеленського щодо Донбасу, у Путіна не залишилося вибору.

Як повідомляв Знай.uа "У цьому світі немає нікого, хто сьогодні стане за нас": Пристайко налякав відвертим зізнанням.

Знай.uа писав, з "ДНР" почали виганяти бойовиків, вся справа в паспорті: "Повинні бути...".