Відомо, що днями президент України Володимир Зеленський організував зустріч з силовиками по ситуації на окупованому Росією Донбасі і обговорив питання безпеки.

Також в інтернеті були опубліковані відповідні знімки, які викликали величезний резонанс і обговорення в соціальних мережах. Дані фотографії опублікували на сторінці президентської адміністрації.

До того ж, наголошується, що даний захід відвідувачі начальник Генерального штабу Руслан Хомчак, голова СБУ Іван Баканов, міністр оборони Андрій Загороднюк, Арсен Аваков, Вадим Пристайко.

Також відомо, що на цій зустрічі обговорювалося розведення військ у кількох населених пунктах Донбасу на передовій і забезпечення безпеки мирного населення. У Зеленського підкреслили, що ретельно контролюють та стежать за ситуацією на сході України. протягом найближчого тижня українські власті планують відвідати 3 населених пункти (Петрівське, Золоте та Станиця Луганська) і, звичайно ж, особисто проконтролювати відсутність загроз для місцевих громадян.

Популярні новини зараз
Не ТЦК, і навіть не пошта: хто може вручити повістку прямо вдома Гороскоп на тиждень 23-29 вересня для всіх знаків Зодіаку: розвиток Козорогів, залежність Дів та розгубленість Раків Пенсіонери у паніці через нові вимоги: як не втратити останні копійки Вам тут не раді: європейська країна створює біженцям люті умови – залишитись зможуть одиниці
Показати ще

Проте знімки викликали хвилю критику користувачів соціальних мереж. Обстановка робочої наради здалася їм непрофесійною і досить поверховою. Зокрема, відсутність великомасштабних карт і дрібні листи паперу при обговоренні таких серйозних питань, як розведення військ, здалися багатьом користувачам просто смішними.

Нагадаємо, що на Донбасі не припиняють обстріл. Бойовики на тимчасово окупованій території 41 раз обстріляли позиції українських захисників.

Як повідомляв портал Знай.ua, Андрій Білецький вважає, що терористи не підуть на виконання обіцянок щодо розведення військ, бо на великій кількості ділянок їх позиції проходять практично по околицях окупованих РФ населених пунктів.

Також портал Знай.ua писав, що Міністерство закордонних справ України після інформації про підписання "формули Штайнмайера" активно працює в інформаційному полі.