Відома журналістка та народний депутат України від фракції "Європейська Солідарність" Ірина Геращенко здивувала прихильників знімками із "золотою" короною. Відповідні фотографії нардеп опублікувала на власній Facebook-сторінці.

Як відзначається, всього за кілька годин фотографії набрали понад дві тисячі "лайків". На них співголова партії "ЄС" одягла корону, зроблену із золотистого осіннього листя.

"Позичила в дітей корону - для настрою. Всі ми тепер – королеви", - підписала фотографії народний депутат.

Популярні новини зараз
Карткою – 10 грн, готівкою – 15: в Україні знову підвищують ціни на проїзд В Україні пенсіонери отримають "подвійні", та навіть "потрійні" пенсії: у ПФУ озвучили вимоги Українцям виплатять матеріальну допомогу: хто отримає гроші і як оформити заявку Старі сковорідки не доведеться викидати: як у домашніх умовах подарувати посуду друге життя
Показати ще

Відзначимо, що українцям припали до смаку такий образ народного депутата: "Мавка Лісова!", "Корона Вам пасує!. Також в коментарях закінчують і підпис нардепа, добавивши: "і президенти".

Нагадаємо, Гонтарєва поскаржилася на екс-президента Петра Порошенка. Зокрема, Гонтарєва заявила, що після підпалу її будинку Порошенко навіть не відправив SMS.

Як повідомляв портал Знай.ua, Зеленський взяв справу про підпал маєтку Гонтаревої під контроль

Також Знай.ua писав, Разумков жорстко поставив на місце депутатку зі "Слуги народу"