Стало відомо, що жителі Запоріжжя вирішили переробити пам'ятник Леніну, який за законом про декомунізацію повинні знести, на постамент п'ятому президентові України Петру Порошенку. Відповідними знімками поділився у своєму Facebook блогер Михайло Шнайдер.

"В Запорізькій області поставили пам'ятник Порошенку. Хто-небудь знає, як називається цей Діагноз?" - запитує він у своїх підписників.

На кадрах видно, що пам'ятник розфарбували, "одягнувши" на нього чорний костюм, на лацкані якого намалювали герб України. При цьому обличчя монумента має повну схожість з експрезидентом. Хоча користувачі мережі відзначили, що він ще схожий на Геннадія Хазанова і трохи схуд. Мабуть, позначилися на фігурі переживання.

В Запорожской области поставили памятник Порошенко. Кто-нибудь знает, как называется этот Диагноз? Ссылка на первоисточник - https://actual.today/v-zaporozhe-zametili-poroshenko-fotofakt/

Популярні новини зараз
Тепер в ухилянтів заберуть останнє: змусять платити шалені гроші Потрібно мобілізувати у першу чергу: ексчиновник розповів, хто має поповнити лави захисників Україна забуде, що таке війна: ясновидець розповів про майбутнє нашої країни та про те, коли закінчаться бойові дії Нові тарифи на газ в Україні: скільки він коштуватиме до квітня 2025 року
Показати ще
Geplaatst door Mihail Shnayder op Maandag 7 oktober 2019

Оновлений креативний пам'ятник розташований на території бази відпочинку "Скіф" навпроти острова Хортиця.

Нагадаємо, що з Порошенком на Майдані стався казус: таксист не захотів везти колишнього президента.

Як повідомляв портал Знай.uа, Андрій Портнов звернувся до п'ятого президента України Петра Порошенка щодо арешту Сергія Пашинського.

Також портал Знай.uа писав, що в команді франківських нардепів зі "Слуги народу" засвітилися колишні соратники Порошенка.