Суд дав санкцію на проходження Петром Порошенко детектора брехні. Про це повідомив юрист Андрій Портнов в своєму telegram-каналі.

"Тривожні новини, друзі. Суд дав санкцію на проходження головним державним фігурантом поліграфа. Тепер потрібно буде з проводками на голові відповісти, крав у бюджеті або просто брав. Чекаємо істерику в злодійський малині", - написав Портнов.

Як відомо, раніше директор ГБР Роман Труба повідомив у своєму Telegram-каналі, що експрезидента Порошенка можуть допитати на поліграфі. Днями Порошенка допитували через можливе ухилення від сплати податків при покупці телекалану "Прямий".

Петро Порошенко
Петро Порошенко

Популярні новини зараз
Почекайте з покупками: виплати пенсій затримають ПриватБанк попередив українців про важливе оновлення: що змінилося Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого
Показати ще

"Другий допит експрезидента в ГБР тривав 2:00. Сьогодні Петро Порошенко говорив у рамках кримінального провадження щодо можливого ухилення від сплати податків при покупці-продажі телеканалу "Прямий". Не виключаємо, що наступний допит буде проведено із застосуванням поліграфа. до речі, це зовсім не страшно - всі наші працівники проходять таке психофізіологічне дослідження щороку." - розповів глава ГБР Роман Труба.

Нагадаємо, скандальний Портнов випадково допоміг ГБР затягнути петлю на ділі Порошенко.

Як повідомляв портал Знай.ua, Порошенко отримав відразу дві нові повістки, але уникне будь-якого покарання.

Також портал Знай.ua писав, в мережі викрили головного корупціонера в ГБР.