Скандальна прес-секретарка президента України Володимира Зеленського привселюдно вибачилася за те, що неправильно написала назву українську столиці. Щоправда, Юлію Мендель українці не поспішають прощати.

Як відомо, нещодавно Юлія Мендель знову втрапила у скандал. Цього разу вона неправильно написала назву української столиці англійською мовою. Так, вона написала Kiev замість Kyiv. Зауважмо, це тоді обурило українців.

Наразі ж помічниця президента Мендель прокоментувала дану ситуацію. Зробила вона це в одному зі своїх постів в Twitter. Як відзначається, прес-секретарка перепросила за неправильне написання Києва.

"Kyiv not Kiev. Я не змінила назву столиці України в недавньому твіті. Вибачте. У всіх моїх твітах згадується виключно українська версія Києва", - написала помічниця президента України.

Популярні новини зараз
Дати виплати пенсій "перетасували": чи можна змінити день отримання виплат Будуть мобілізовані до ЗСУ: Рада прийняла важливе рішення Гроші на кону: "Ощадбанк" зробив важливе оголошення Постійна процедура більше не буде катуванням: українцям пояснили прості рішення щодо лічильників
Показати ще

Щоправда, користувачі соцмережі не поспішають прощати Мендель.

Нагадаємо, що прессекретар Володимира Зеленського Юля Мендель прокоментувала ситуацію з журналістом Сергієм Андрушком.

Як повідомляв портал Знай.ua, прессекретар президента України Володимира Зеленського Юлія Мендель потрапила у скандал. Приводом для обурення українців стала помилка в повідомленні.

Також портал Знай.ua писав, що прессекретар президента України Юлія Мендель потрапила у скандал. Вона силою відштовхнула журналіста, який хотів поставити запитання президенту.