Старший брат глави "Роснано" Анатолія Чубайса Ігор в прямому ефірі крикнув "Слава Україні!" і звинуватив Росію в війні на Донбасі.

У п'ятницю, 11 жовтня, на радіостанції "Комсомольська правда", де також був присутній колишній ватажок "ДНР" Ігор Стрелков-Гиркін, Чубайс першим взяв слово і висловився про те, що саме Росія розв'язала військові дії на сході України.

Варто відзначити, що філософ не дозволив вставити репліку Гиркіну. Чубайс-старший заявив, що буде говорити з ним тільки після того, як терорист визнає свою провину за початок конфлікту на Донбасі.

"Я готовий вести дискусію лише у разі, якщо мій опонент визнає свою провину і відповідальність. Якщо ні – до побачення. Слава Україні!" – сказав Чубайс і відразу покинув студію.

Популярні новини зараз
Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого Доведеться платити по 8,79 грн за кВт: енергетики попередили всіх споживачів
Показати ще

Нагадаємо, ексватажок "ДНР" Гиркін пішов проти Москви: "Війна закінчилася".

Як повідомляв портал Знай.uа, колишній президент Колумбії допоможе вирішити конфлікт в Україні: "Збираєш людей і починаєш бити".

Також портал Знай.uа писав, що Путін задумав щось жахливе, озвучено найгірший сценарій: під ударом вся Європа.