Соціологи з Центру Разумкова провели в Україні масштабне опитування та з'ясували, хто найменше викликає довіри у мешканців країни. Так, в цей список потрапив колишній генпрокурор Юрій Луценко, п'ятий президент України Петро Порошенко та екс-голова Верховної Ради Андрій Парубій.

Як відзначається, також фахівці вивчили ставлення українців до владних органів і до найвідоміших політиків. Так, у рейтингу довіри найвищий відсоток отримав чинний президент Володимир Зеленський - йому довіряють близько 70% опитаних.

Зауважимо, що після того, коли главою держави став Володимир Зеленський пройшло вже кілька місяців, однак рівень довіри в президента залишається дуже високим.

"54,5% опитаних вважають, що дії президента Зеленського в першу чергу спрямовані на захист загальнонаціональних інтересів, а 24,5% - що його дії в першу чергу спрямовані на захист власних інтересів та інтересів свого політичного оточення", - заявили соціологи.

Популярні новини зараз
Хліб, молоко, м'ясо та навіть яйця: в Україну несеться різке подорожчання на важливі продукти Один день – 1 гривня: "Київстар" підказав як користуватися послугами майже задарма Звертайте увагу на серійний номер: які гривневі банкноти можна продати за нечувані суми Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

На другому місці йде прем'єр-міністр Олексій Гончарук, а трійку лідерів замикає спікер Верховної Ради Дмитро Разумков.

Нагадаємо, глава Офісу президента Богдан повернувся до списків партії Порошенка: відсудив своє місце.

Як повідомляв портал Знай.uа, Пальчевський після прес-марафону попередив Зеленського: "Більше цього робити не потрібно", відео.

Також портал Знай.uа писав, що журналіст показав маєток Зеленського в Італії: сміття під воротами і жодних росіян, фото.