Мода на шоузацію політики в останні роки призвела до політизації шоу-бізнесу й змінила непрофесійних шоуменів у професійній політиці на професійних шоуменів у непрофесійній політиці.

Сьогоднішній стан речей в країні я визначаю як “трагікомічну охлократію”, коли більшість рішень приправлено волею більшості народу, а реально – натовпу й виглядають комічно чи прикольно, але можуть завершитися трагічно для країни та її громадян.

Біда українців в тому, що вони спочатку зробили все для “приниження власних національних і моральних авторитетів”, а нині плачуться із засилля у владі та медіа космополітів і малоросів.

Микола Томенко

Чекати 5 років, поки завершиться перший і останній термін нинішньої влади (нагадаю, що команда Зеленського публічно пообіцяла реалізувати озвучену мною ідею про корисність виключно одного терміну для президента) в Україні не потрібно – потрібно навчитися змінювати шкідливі проекти влади на корисні для країни і суспільства.

Популярні новини зараз
Біжіть до свого лічильника на початку квітня: українцям уточнили важливий нюанс щодо зняття показників Пенсіонерам від 60 років та сім'ям готують нову допомогу: виплатять по 10 800 грн одним платежем Якщо не встигли здати в банк – радійте: монети номіналом 5 копійок можна дорого продати Українцям допоможуть вижити: виплатять по 3600 грн на кожного члена сім'ї
Показати ще

І одна конструктивна пропозиція для шоуменів та спортсменів у новій владі стати кращими від політиків минулого і почати вже:

-платити податки в Україні;

-інвестувати в національну економіку зі своїх закордонних банківських рахунків і офшорів;

-повернути своїх дітей із закордону на навчання в Україні, а дружин і родичів на лікування в Україну…

Лаконічно кажучи – не патріотичним словом, а власними грошима і вчинками!

Нагадаємо, Микола Томенко: Закон про Київ, 5 застережень від "Рідної країни".

Як повідомляв Знай.ua, Микола Томенко: найліберальніший уряд світу в Україні - і як з ним боротися?

Знай.ua писав, Микола Томенко: як слуги народу для себе недоторканність залишили.