На засідання Погоджувальної Ради парламенту лідер партії "Батьківщина" Юлія Тимошенко з'явилася у вельми екстравагантних брендових берцах. Відомо, що нардеп прийшла працювати в масивній взуття від Prada.

Про це стало відомо завдяки фотографії Яна Доброносова, яку він опублікував в мережі Facebook, пише "Хвиля".

Юлія Володимирівна в очікуванні брифінгу.

Geplaatst door Yan Dobronosov op Dinsdag 15 oktober 2019

Як виявилося, Юлія Тимошенко прийшла в Раду у взутті, ціна якого становить майже 1 000 доларів. Шкіряні черевики від Prada з колекції осінь-зима 2019/2020 коштують близько 25 000 гривень в інтернет-магазині модного будинку.

Популярні новини зараз
Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках Розписуватися буде не потрібно: коли повістка вважатиметься врученою На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого Німеччина вводить суворі обмеження: як це вплине на українців
Показати ще

Також варто звернути увагу на "скромність" лідера партії "Батьківщина". З усієї колекції взуття всесвітньо відомого бренду вона обрала навіть не найдорожчу модель. Ціна таких черевиків від італійського бренду в межах 990 — 1450 доларів.

Вже давно не секрет, що Юлія Володимирівна небайдужа до дорогих і модних світових брендів. Її часто можна помітити в оправах від Dior чи коштовностях від Cartier.

Нагадаємо, модний вирок: аферистка одягла запорожанку в "мішок" з обрізків.

Як повідомляв Знай.uа розгромили пам'ятники і перекопали могили: в Запоріжжі на кладовищі "попрацювали" вандали, дикі кадри.

Знай.uа писав, Зеленський даватиме гроші з держбюджету іноземним кінокомпаніям: подробиці нового закону.