Прем'єр міністр України Олексій Гончарук зробив сенсаційну заяву. Так, він розповів, що вже незабаром по всій Україні з'являться нові поліцейські дільниці, школи, дитячі садки та автобуси, які розвозитимуть дітей. Відповідне звернення до українців, він опублікував на власній Facebook-сторінці.

Як відзначається, в Уряді вже сформували ряд послуг, які отримують українці для комфортного та безпечного життя.

"У кожній ОТГ має бути опорна школа та автобус, який буде підвозити школярів до неї. Кожна дитина має ходити в дитячий садок. Сімейний лікар та фельдшер мають бути не далі, ніж за 7 км. Центри надання адміністративних послуг мають бути доступними за 30 хвилин, а спеціалізована допомога — на відстані 60 хвилин", - зауважив Гончарук.

Олексій Гончарук

Також він додав, що нинішня інфраструктурна мережа не дає можливості втілювати їх плани в життя — вона застаріла та не відповідає сучасним вимогам.

Популярні новини зараз
Червень принесе не лише тепло, а й гроші: хто отримає нову пенсію РФ може відкласти наступ через несподівані обставини Комунальники масово подають до суду на неплатників: яка заборгованість вважається критичною Продасте за 8000 гривень: колекціонери влаштували полювання на особливі 5 копійок
Показати ще

"За ці півтора місяця наша команда вперше в історії нанесла на карту країни всю інфраструктуру — а це більше 110 тис. об’єктів: шкіл, дитячих садків, лікарень, поліцейських пунктів. Відтепер кожна область має чіткий дедлайн — до 10 грудня кожна ОДА має змоделювати власну інфраструктурну

Нагадаємо, "Слуга народа" Медяник попався у Раді на скандальною перепискою.

Як повідомляв портал Знай.uа, Вакарчук розкрив секрет своїх відносин з алкоголем і Притулою.

Також портал Знай.ua писав, Рябошапка привабить до відповідальності нардепа Дубневича.