У Росії зробили гучну заяву щодо окупованого Криму. Відтак, аби повернути його назад, Україна повинна буде увійти до складу РФ. Про це заявив російський сенатор та член Ради Федерації РФ Сергій Цеков

Як відзначається, один з головних адептів Кремля, який відкрито підтримує військову агресію РФ стосовно України, зазначив, що Україна не зможе повернути Крим.

"Є дуже швидкий і реальний метод. Треба України увійти до складу Росії. Все інше - казки для виборців", - гучно заявив російський сенатор.

Сергій Цеков

Окрім цього, він розповів, що кримчани не хочуть повертатися до України і воліють залишитися в складі РФ.

Популярні новини зараз
А що так було? Українець "категорично відмовився" від повістки - чи підтримав його суд Реформи і прозорість: експерт розповів, чого вимагають США від України за свою допомогу "Київстар" попередив українців про небезпеку: що треба знати Пенсіонерам дадуть знижку на продукти 20%: що потрібно взяти в магазин
Показати ще

"Громадяни України вже давно розуміють, що ніяких варіантів повернення Криму до складу України немає. Крим возз'єднався з Росією за волевиявленням кримчан, за результатами референдуму. Тому ніяких шансів повернути Крим в України немає", - підкреслив Цеков.

Нагадаємо, що троє прокурорів управління спеціальних розслідувань, які займались справами Майдану, були звільнені Генеральною прокуратурою України.

Донський підкреслив, що по процедурі скорочення Юрій Безщасний, Тетяна Дем'яненко і Віталій Тарасюк були звільнені. Останній є заступником керівника управління Юрія Горбатюка.

Також Знай.uа писав про затримання Олега Гладковського НАБУ: версії, думки, повна інформація.

Ще Портал Знай.uа повідомляв, що затриманий Гладковський пішов на крайні заходи: "Це брудний піар".