Відомий політолог Юрій Романенко показав новій владі українські реалії на прикладі жителя Дніпра Руслана Уралова, який зараз лежить в одній з місцевих лікарень і розповідає про страшні наслідки медреформи.

"Ось воно реальне життя, реальні реформи, реальний біль в якому корчиться країна. Але кого цікавить це? На телеканалі «Прямому» яку годину др*чать над ображеною Гонтарєвою, на Еспресо про щось таке ж. Хор Верьовки, анонімний хлопчик, що боїться Гончарука, народжений фантазією Мосійчука, які дивні люди на всіх телеканалах, що розповідають про формулу Штайнмайєра... А поруч ось таке реальне життя, де в своїй сечі, г*вні, блювотині захлинаються прості люди після успішної реформи Уляни Супрун. І коли я читаю ці жахливі рядки, то бачу, що ні х@я не змінилося через 15 років, коли від саркоми у такій самій лікарні вмирала моя мати. Знаєте яка найстрашніша проблема України? 28 років безпринципна меншість єб@ дітей. Тому що більшість нашого населення - це діти. Наївні, зіпсовані совком і 28 роками олігархічних експериментів діти. Їм впарюють всяку хірь і тупо єб@ть до самої смерті. Ось що лячно. Лячно, що все спрямоване на збереження цього стану суспільства рибок-гуппі. Де на першому плані все, що завгодно, але не це", - написав Романенко в своєму Telegram-каналі, прикріпивши пост Уралова.

- Это вы тут орёте? - Я ору. - А чего орёте? - Больно мне вставать и садиться, вот и ору. - А потерпеть не можете? -...

Популярні новини зараз
Погода несе божевільну спеку: прогноз на найближчі дні Зміна ціни на електроенергію: у НКРЕКП зробили заяву для споживачів 3G в Україні більше не буде: до чого готують мобільні оператори Для пенсіонерів буде більше грошей у квітні
Показати ще
Geplaatst door Ruslan Uralov op Maandag 21 oktober 2019

Нагадаємо, що Романенко розбив ілюзії Мілованова.

Як повідомляв портал Знай.uа, Романенко жорстко поставив на місце Гетманцева з команди Зеленського.

Також портал Знай.uа писав, що Романенко розклав по поличках арешт Пашинського.