Ненсі Пелосі, прес-секретар Палати представників Конгресу США, 22 жовтня оприлюднила "інформаційний бюлетень". У ньому вказали випадки, коли Дональд Трамп, президент США, зловживав владою.

Мова в "інформаційному бюлетені" йде про так звані "потрясіння", "прикриття" та "кампанії тиску".

"В якості доказу "потрясіння" в інформаційному бюлетені наводяться цитати з розшифровки липневої розмови Трампа з президентом України Володимиром Зеленським, що, як кажуть, малює картину зловживання Трампом своєю посадою, спонукаючи іноземний уряд втручатися у вибори в США у 2020 році", - повідомляє видання The Washington Post, коментуючи текст "бюлетеня".

Ненсі Пелосі

Щодо "кампанії тиску" в "інформаційному бюлетені" у якості доказу розміщені текстові листування чиновників Державного департаменту США.

Популярні новини зараз
Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору Розписуватися буде не потрібно: коли повістка вважатиметься врученою На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого
Показати ще

У розділі про "прикриття" в "інформаційному бюлетені" мова йде про скарги, яку якийсь чиновник подав на Трампа після того, як оприлюднили телефонну розмову між ним і Зеленським. Ця скарга стала підставою для того, щоб почалося розслідування імпічменту Трампа.

"Інформаційний бюлетень", як повідомляється, був оприлюднений для того, щоб "краще пояснити розслідуванням" американцям, яким незабаром доведеться голосувати на президентських виборах в США.

Текст бюлетеня

Текст бюлетеня

Текст бюлетеня

Текст бюлетеня

Текст бюлетеня

Протягом тижня американські демократи повинні зустрітися на двох закритих нарадах, на одному з яких буде присутній Білл Тейлор. Він є високопоставленим співробітником посольства США в Україні.

Тейлор обговорював з іншими дипломатами в текстовому форматі те, що Білий дім не надає військову допомогу Україні. Тейлор вважає, що необхідно розпочати розслідування президентських виборів у США 2016-го року, а також справу про "Burisma Holdings", де одним із співробітників був Хантер Байден, син Джо Байдена.

Нагадаємо, раніше у США сказали, чому конфлікт на Донбасі не вирішиться найближчим часом: "Путін не готовий".

Також Знай.uа писав про українських помічників Трампа і Джуліані: кого хоче допитати Конгрес США.

Ще Портал Знай.uа повідомляв, що виступав у Конгресі за імпічмент: у США помер головний ворог Трампа Елія Каммінгс.