Відомий український журналіст Юрій Бутусов звернув увагу українців на досить багатогранні політичні погляди міністра економрозвитку Тимофія Милованова.

Варто зазначити, що Юрій Бутусов поспілкувався з Тимофієм Миловановим у рамках інтерв'ю. Про це стало відомо завдяки повідомленню Бутусова в мережі Facebook.

«Я голосовал за Петра Порошенко на президентских выборах. А на парламентских я не голосовал, потому что в день выборов я...

Geplaatst door Юрий Бутусов op Maandag 4 november 2019

"Я голосував за Петра Порошенка на президентських виборах. А на парламентських я не голосував, тому що в день виборів я сидів у штабі партії "Слуга народу", допрацьовував програму для навчання в Трускавці", - наводить слова Милованова Юрій Бутусов.

Популярні новини зараз
"Київстар" попередив українців про небезпеку: що треба знати Якою буде погода у травні для українців: чи ховати парасольки та куфайки після квітневих дощів Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто
Показати ще

Тимофій Мілованов
Тимофій Мілованов

Також Миловавнов в бесіді зробив кілька заяв про новий уряд та прокоментував обіцянки чинної влади.

"Це дуже непопулістичний уряд. Я був здивований. До речі, якщо говорити про Офіс президента, вони теж не популісти. Навіть ті люди, які багатьох лякають, їх не розуміють. Я вважаю, що Богдан — не популіст. Я вважаю, що Богдан бореться щиро – те, що я бачив. І бореться за добре, за розвиток економіки, для всіх", - розповів Милованов.

Нагадаємо, надбавки до пенсій: українцям пояснили, кому чекати підвищення виплат.

Як повідомляв Знай.uа міністр закордонних справ Естонії мчить в Україну: у МЗС зробили термінову заяву.

Знай.uа писав, українців скликають на протест під Банковою 4 листопада.