Стало відомо, що Печерський суд української столиці задовольнив клопотання ДБР про надання доступу слідчим до інформації щодо заробітної плати, суми сплачених страхових внесків та доходи п'ятого президента України Петра Порошенка.

Відомо, що рішення суду опублікував Державний реєстр судових рішень.

Цікавий той факт, що прізвище в документі не вказується, проте з контексту стає ясним — доступ слідчі отримали до фінансових документів за період з 7 червня 2014 року по 19 травня 2019 року. В цей час главою Української держави був Порошенко.

Петро Порошенко, 5 канал
Петро Порошенко, 5 канал

В документі також уточнюється, що клопотання ДБР обґрунтовано розслідуванням "ймовірною організації незаконного переправлення осіб через державний кордон України з використанням завідомо підроблених документів колишнім президентом України посадовими особами органів державної митної та прикордонної служб, а також ймовірної підробки документів та використання підроблених документів з метою незаконного переправлення осіб через державний кордон України".

Популярні новини зараз
ДПС вже готова списати ваші гроші: кому готуватись до примусового стягнення Зобов'язали передати списки: ТЦК посилює "полювання" на ухилянтів В Україні пенсії рахуватимуть за однією формулою: у кого виплати будуть більше 10 тисяч Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

Нагадаємо, у власника телеканалу "Прямий" Макеєнка проводять обшуки: деталі.

Як повідомляв Знай.uа Порошенко вилетів до Харкова економ-класом: "Смішно пишатися і таке постити".

Знай.uа писав, в ДБР відкрили кримінальне провадження проти Федини через гучний відео про Зеленском: деталі.