Варто нагадати нашим читачам, що в Конгресі США триває процес слухань по справі імпічменту президента Дональда Трампа. Покази вже дав заступник помічника держсекретаря США у справах Європи і Євразії Джордж Кент. За його словами колишній Генпрокурор України Юрій Луценко хотів помститися експослу США в Україні Марі Йованович.

Це все дуже важливо, однак, судячи з усього, у Юрія Витиальевича є справи важливіші. Наприклад, маловідомий роман Кена Кізі "Останній заїзд". Осінь, що ж поробиш. Про це свідчить нова публікація Юрія Луценка в мережі Facebook.

Пост Юрія Луценка, Facebook
Пост Юрія Луценка, Facebook

"Кен Кізі — великий американський письменник. Його "Пролітаючи над гніздом зозулі" - маніфест свободи. Його "Іноді велика примха" - гімн підприємництва. А мову! "Осиковий лист тріпотів на вітрі, як хвіст собаки, срущей абрикосовими кісточками":)) "Останній заїзд" - не така відома. Це просто визнання в любові до американським ковбойсько-індіанським корінням. Але в цей час року читається легко і приємно", - написав Юрій Луценко.

Нагадаємо, Кулика і Луценка в Конгресі США назвали корупціонерами.

Популярні новини зараз
Залишився тиждень: українці ризикують пропустити важливу процедуру Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

Як повідомляв Знай.uа Луценки готові сказати політиці "прощавай": що буде робити екс-генпрокурор з дружиною, собакою і котом.

Знай.uа писав, "Не може працювати": Луценко відверто розповів, куди відправиться його дружина після відставки.