З'явилася інформація, що в п'ятницю, 15 листопада, колишнього президента України Петра Порошенка мають допитати у Державному бюро розслідувань, як свідка. Відомо, що допит президента пройде у справі щодо "Іловайскої трагедії".

Руслан Рябошапка
Руслан Рябошапка

В якості аргументів прокуратура заявляє, що експрезидент "був очевидцем цих подій і безпосередньо брав участь у військовому управлінні державою в той час". Про це стало відомо завдяки повідомленню Генерального прокурора України Руслана Рябошапки.

Петро Порошенко, Уніан
Петро Порошенко, Уніан

"Проте є інші виробництва, в яких може бути процесуальний статус Порошенко не свідка", - додав Рябошапка.

Популярні новини зараз
Повинні з'явитися без повістки: кого чекають у ТЦК з 1 квітня Відвикайте від опалення: українців просять зробити це до вимкнення, щоб не постраждати Жертвувати шлунком заради комуналки більше не доведеться: пенсіонерам призначать доплати Нова смертельна хвороба набирає обертів - "корона" допомогла їй обійти імунітет
Показати ще

Нагадаємо, на Одещині обшукують будинок скандального чиновника, пахне небезпекою: "Хтось спустив собак".

Як повідомляв Знай.uа після обшуків на "Прямому" Матвій Ганапольський зробив скандальну заяву: "Те, що хочуть від нас чути".

Знай.uа писав, Портнов заявив про нову коаліцію в Раді, Зеленському не сподобається: "Токсичний Порошенко пронизав в уряд".