Сьогодні, 15 листопада, на закритому засіданні "Слуги народу" з рядів фракції виключили нардепа Ганну Скороход. Ініціював виключення вагітної депутатки глава "Слуги народу" Давид Арахамія. Скороход прокоментувала своє звільнення, заявивши про переслідування.

14 листопада Ганна Скороход заявила, що уряд доклав руку до незаконного затримання її чоловіка одразу після голосування у Верховній Раді. У відповідь Давид Арахамія зазначив, що фракція не причетна до затримання чоловіка Ганни Скороход.

Ганна Скороход, фото: 24 канал
Ганна Скороход, фото: 24 канал

Ганна Скороход прокоментувала своє виключення з "Слуги народу" і розповіла про політичні переслідування та погрози на адресу її сім'ї. Депутатка зазначила, що завжди підтримувала президента.

"Ми ніколи не йшли проти президента. Ми навпаки завжди його підтримували і будемо підтримувати надалі. А що зараз відбувається? Ми всі говоримо, що ми йдемо від Радянського союзу, але я не бачу, щоб ми йшли від нього. Ви бачите, що за інакодумство, за те, що ми маємо свою думку, за те, що ми його озвучуємо нас політично переслідують. Переслідують сім'ї, переслідують особисто, шлють погрози на телефони, дзвонять. Скажіть, будь ласка, ми що в Конго живемо? В нас тут земельну реформу порівнювали з тим, що ми в Конго, Зімбабве чи ще десь, а що зараз відбувається? Те саме, це те ж саме! Скажіть, будь ласка, чим відрізняється сьогоднішня подія від влади Януковича, Порошенка?" Ганна Скороход

Популярні новини зараз
Нові тарифи на воду для трьох категорій споживачів: як зміняться платіжки Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку Тікали від мобілізації, а потім їли своїх мертвих дітей: українцям нагадали історіїї 100-річної давнини
Показати ще

Анна Скороход, фото з зали ВР
Анна Скороход, фото з зали ВР

Разом зі Скороход було звільнено ще одного народного депутата - Антона Полякова. Зазначається, що народний депутат не голосував разом з більшістю і був у конфлікті з керівництвом фракції.

Нагадаємо, раніше зі "Слуги народу" вигнали вагітну Скороход

Як повідомляв портал "Знай.ua", Давид Арахамія відреагував на слова нардепа від "Слуги народу" Анни Скороход

Також "Знай.ua" писав, що Романенко висловився про ситуацію зі Скороход