Цими днями перший віце-спікер Верховної Ради та нардеп від фракції "Слуга народу" Руслан Стефанчук втрапив у дуже гучний скандал. Відтак, він провернув серйозну аферу із квартирою тещі – отримував з бюджету компенсацію за житло, пише Чесно.

Як відзначається, народний обранець придумав спосіб, як надурити державу. Так, згідно з декларацією за 2018 рік, перший віце-спікер мешкає у квартирі площею 101,8 кв. м, яка є власністю Тетяні Сітарук. Остання в свою чергу, є матір'ю дружини Стефанчука, що до заміжжя носила таке ж саме прізвище. Відтак, виходить, що він нібито "платить тещі гроші за квартиру", а сам ще й отримує компенсацію за житло.

Руслан Стефанчук
Руслан Стефанчук

Зауважимо, що нардеп прокоментував цю інформацію та частково підтвердив її. Щоправда, не розповів, хто є власником помешкання.

"Цього року я плачу орендну плату за це житло. Її орендодавець платить податки в порядку, передбаченому законодавством... Право вибрати квартиру для проживання, як і місце проживання – це моє право як орендаря", – підкреслив він.

Популярні новини зараз
Повинні з'явитися без повістки: кого чекають у ТЦК з 1 квітня "Нафтогаз" дав 9 днів: що потрібно зробити навіть якщо газ не споживаєте Готуйте документи: "Укрпошта" розпочинає виплати до 3 тисяч гривень Нова смертельна хвороба набирає обертів - "корона" допомогла їй обійти імунітет
Показати ще

Нагадаємо, раніше помічник Зеленського Андрій Єрмак провів зустріч з американським лобістом, який допомагав Кремлю.

Також Знай.uа писав, що в мережу злили кадри таємного побачення людей Зеленського та Трампа: "Пропонують будь-які гроші...".

Ще портал Знай.uа повідомляв, що Трамп в пориві гніву накинувся на кращого друга України: "Скрізь погано...".