Народного депутата Романа Іванісова намір виключити з партії і фракції "Слуга народу". Про це повідомив народний депутат Дубинський у своєму Telegram-каналі.

Дубинський зазначив, що це офіційне рішення і від нього навіть зажадають здати мандат через судимості за зґвалтування.

"З цим ми його сьогодні виключили з фракції. Потрібно тільки сьогодні оформити, коли люди прийдуть", - підтвердив Арахамія.

Роман Іванісов, фото: ТСН
Роман Іванісов, фото: ТСН

Крім того, Арахамія пояснив, що інформація про можливу хабарі Іванісовим депутатові Ради від "Слуги народу" Дмитру Соломчуку при відборі кандидатів на вибори в Раду 21 липня є неправдою і зараз "намагаються накрутити на одну історію 10 історій зверху".

Популярні новини зараз
Червень принесе не лише тепло, а й гроші: хто отримає нову пенсію Комунальники масово подають до суду на неплатників: яка заборгованість вважається критичною Перерахунок пенсій з 1 травня: чого чекати стареньким Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей
Показати ще

Раніше повідомлялося, що народні депутати від "Слуги народу" Віталій Безгін і Роман Грищук закликали здати мандат колегу по фракції Романа Іванісова, який, як виявилося, в 90-х роках був засуджений за зґвалтування неповнолітньої із загрозою вбивства. Відповідні публікації з'явилися на сторінках нардепів в соціальній мережі Facebook.

"Про Роман Иванисове. Не правової складової. Виключно про морально-етичної складової. Єдиний вихід: скласти мандат", - написав Безгін.

Нагадаємо, жертва Іванісова пролила світло на жорстокий злочин.

Як повідомляв Знай. ua, нардеп-ґвалтівник Іванісов хоче пояснити всі Зеленському.

Також Знай. ua писав, що "Слуги народу" виставили ультиматум Іванисову із-за кримінального минулого.