Президент США Дональд Трамп в інтерв'ю телеканалу Fox News заявив, що американський посол в Україні Марі Йованович відмовилася повісити у посольстві його офіційний портрет. "Ця посол, про яку всі говорять, що вона хороша, не захотіла повісити мій портрет в посольстві. І взагалі, багато чого з того, що вона робила, мені не подобалося", - висловився президент.

Дональд Трамп, Уніан
Дональд Трамп, Уніан

Тим часом юрист Марі Йованович розповів журналістам, що в посольстві таки були розвішані портрети Трампа, віцепрезидента Майка Пенсі, а також Держсекретаря Майка Помпео. При цьому зробили це відразу ж, як ці портрети були надіслані з Америки. Проте ЗМІ повідомляли, що фотографії прийшли не відразу, а з затримкою, тому що Трамп і Пенс не вчасно знялися для офіційних портретів.

Варто відзначити, що президент США вилаяв Йованович в інтерв'ю на наступний день після відкритих слухань у Палаті представників у рамках справи про імпічмент Трампа. На цих слуханнях виступала і експосол, яка свідчила не на користь президента. Дипломатка зазначила, що пов'язує свою відставку в Києві з брудною кампанією проти неї адвоката Трампа Руді Джуліані.

Марі Йованович, РБК
Марі Йованович, РБК

Популярні новини зараз
"Земля затремтить під ногами": ясновидець Герман побачив точний рік перемоги України Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей Доведеться платити по 8,79 грн за кВт: енергетики попередили всіх споживачів
Показати ще

Нагадаємо, президент США закликав видати таємного інформатора.

Раніше портал "Знай.ua" повідомляв, що Трамп в суєті можливого імпічменту зізнався Україні в ненависті.

Також портал "Знай.ua" писав, що Трамп розповів про справу для Зеленського в Білому домі.