Американський президент Дональд Трамп висловив надію на те, що призупинення роботи федерального уряду США не триватиме довго.

"Призупинення уряду відбудеться, з цим нічого не поробиш...Тепер вирішувати Сенату, а насправді - демократам, тому що нам потрібні їхні голоси", - це він говорить у відеозверненні, розміщеному на його сторінці в Twitter.

Американський лідер звернувся до демократів із закликом проголосувати за виділення коштів на будівництво стіни між кордонами США і Мексики.

"Давайте працювати разом на двопартійній основі і давайте зробимо це. Я сподіваюся, що припинення роботи уряду не триватиме довго", - додав Дональд Трамп.

Популярні новини зараз
Твоєї бабусі потрібно лише 90 грн: найпростіші тарифи від Київстар, lifecell та Vodafone Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати ДПС вже готова списати ваші гроші: кому готуватись до примусового стягнення Зобов'язали передати списки: ТЦК посилює "полювання" на ухилянтів
Показати ще

Нагадаємо, Трамп висловив свою позицію по Росії: раніше не було президента, який би був більш жорстким

Як раніше повідомляв "Знай.uа" У мережі з'явилися шокуючі фото Трампа: плаття йде йому більше, ніж костюм

Відомий дизайнер Михайло Краутхаммер створив дуже забавні колажі, на яких Дональд Трамп зображений в образі королеви Єлизавети II. Фотомонтаж автора придбав популярність в мережі і став інтернет-мемом. з хештегом "TrumpQueen". Через нього користувачі діляться своєю думкою про те, що йде Трампу образ королеви, чи ні. Деякі зазначили, що як королева Трамп виглядає елегантно.

Також "Знай.uа" писав, що Меттис казав Трампу все одним листом

Президент США Дональд Трамп анонсував звільнення глави Пентагону Джеймса Меттиса, що має відбутися вже в лютому наступного року. Меттис опублікував лист, в якому звернувся до Дональду Трамп. У ньому він вказує, що його відставка пов'язана з розбіжностями, які виникли в нього з президентом США.

"Ви маєте право працювати з таким міністром оборони, погляди якого будуть більше збігатися з вашими", - звертається Меттис до Трампу.