Зрадниця України, депутат держдуми Російської Федерації Наталія Поклонська стверджує, що в російських ток-шоу потрібно говорити "в Україні" і запрошувати туди представників нової української влади, так як Київ прагне налагодити відносини з Москвою. Про це вона повідомила в ефірі телеканалу "Дощ", пише видання "Гордон".

Наталя Поклонська

Також депутат держдуми підкреслила, що бачить з боку Києва прагнення до нормалізації відносин" з Росією.

Вона також розповіла, що глава української держави Володимир Зеленський робить кроки по врегулюванню конфлікту на тимчасово окупованому Донбасі. Наталя вважає, що тепер "південно-схід України має можливість домовлятися з законно обраним президентом, який може чути".

За її словами, в ефіри російського телебачення слід кликати "ділових депутатів нової влади".

Популярні новини зараз
Перевіряйте банківську картку: українцям додатково виплатять по 4000 гривень Українці можуть залишитися без опалення та гарячої води: комунальники попередили про ризики Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом Життя стане солодшим без цукру: в Україні супермаркети оновили ціни на сіль, майонез та кетчуп
Показати ще

Наталя Поклонська

Також Поклонська додала, що в ході телешоу в Росії неправильно вживають прийменники зі словом "Україна".

"Треба говорити не "на Україні", а "в Україні". Якщо запрошувати на шоу, то таких же рівнозначних нормальних політиків, які можуть відповісти нормально… "В Україні" – це прямо позиція", – сказала вона.

Наталя Поклонська

Нагадаємо, що відомий український журналіст Ігор Лесєв різко розкритикував діяльність нинішньої влади України.

Як повідомляв портал Знай.ua, місія МВФ офіційно заявила про завершення роботи в Україні.

Також портал Знай.ua писав, що Зеленський за пів року президентства не зумів вийти на масштаб політичного діяча.