Співзасновник Українського інституту майбутнього і політолог Юрій Романенко повідомив, що українцям потрібна не сильна рука, а сильний підсрачник. Про це Романенко сказав в новій бесіді на Ukrlife.tv з Людмилою Немирі, повідомляє Хвиля.

Романенко відповів на питання про необхідність сильної руки і зазначив, що всі мають справу з збоченими і спотвореними проекціями про те, як там живуть.

політолог Юрій Романенко, скрін з відео
політолог Юрій Романенко, скрін з відео

"Українцям потрібна не сильна рука, а сильний підсрачник, і він повинен бути не один, а постійно, щоб вони його отримували. А ми його отримаємо. Ми його отримаємо від світової економіки, від росіян отримаємо. Від Росії ми отримали не один вже підсрачник, але ми думаємо що це не підсрачник, це щось інше. Можливо, це якась випадковість, яка була там. Що це не закономірність", - пояснив він.

На думку Романенко, такі стусани українці отримують навіть від Угорщини.

Популярні новини зараз
Один день – 1 гривня: "Київстар" підказав як користуватися послугами майже задарма Пенсіонерам дадуть знижку на продукти 20%: що потрібно взяти в магазин Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

І тим не менш, що ми говоримо. Ми отримуємо від Угорщини підсрачник з приводу мовного питання, але тим не менш ми твердо говоримо, що це наше право. А потім ми дивуємося, що Угорщина така разів – заблокувала наше співробітництво з НАТО, і говоримо – як таке може бути? Так відкрийте, дебіли, статут НАТО, як там все влаштовано, що є право вето, і виявляється, маленька Угорщина може створити якісь проблеми", - розповів Романенко.

Наголошується, що Україна у світовому рейтингу за рівнем життя знаходиться на одному рівні з Африкою.

Нагадаємо, Романенко назвав головну помилку Зеленського.

Як повідомляв Знай. ua, Романенко попередив Зеленського про найгіршому сценарії.

Також Знай. ua писав, що Романенко розкритикував традицію до Дня пам'яті жертв Голодомору.