Цими днями відома активістка та бухгалтер Юлія Глушко пролила світло на систему оподаткування в Польщі. Відтак, вона розповіла скільки і за що платить польський бізнес, які там штрафи та як працює польська податкова. Про таке стало відомо з інтерв'ю, яке з'явилося на Youtube-каналі українського політолога та шеф-редактора інтернет-видання "Хвиля" Юрія Романенко.

Як відзначається, нещодавно Юлія Глушко відвідала Польщу, де ознайомилася із оподаткування бізнесу як місцевого населення, так і українського. За її словами, це "країна свободи", адже там є всі можливості для розвитку бізнесу.

Юрій Романенко, фото з вільних джерел
Юрій Романенко, фото з вільних джерел

Також вона розповіла, що влада намагається максимально допомагати у розбудові власної справи. До прикладу, вона "зустріла дівчинку із Жовтих вод, яка вийшла в нуль всього за три місяці роботи, а вже на четвертий почала отримувати непоганий прибуток".

Популярні новини зараз
Хліб, молоко, м'ясо та навіть яйця: в Україну несеться різке подорожчання на важливі продукти Такої катастрофи українці не бачили 230 років: що відбувається з народжуваністю на фоні війни Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

Окрім цього, експерт підкреслює, що у Польщі все більше і більше українців намагаються відкрити власну справу. "Тамтешній ринок – це неоране поле, за яке почали братися мешканці України", - стверджує Глушко

Підкреслюється, що за минулий рік українці становили 11% від всього працевлаштованого населення в Польщі.

Нагадаємо, Романенко викрив виворіт відставки Ірини Луценко.

Раніше портал "Знай.ua" повідомляв, що Романенко прокоментував "бійку" Богдана і Баканова.

Також портал "Знай.ua" писав, що Романенко і Золотарьов оголили головну проблему Зеленського.