Президент України Володимир Зеленський в п'ятницю вранці, 6 грудня, звернувся з привітаннями до військових Збройних сил України. Глава держави подякував усіх військових, які захищають Україну на суходолі, в морі та в повітрі, за мир у містах і селах.

Про це стало відомо завдяки новій публікації українського президента в мережі Facebook.

Із Днем Збройних сил України! Повертайтеся живими!

Geplaatst door Володимир Зеленський op Donderdag 5 december 2019

"Кожен українець сьогодні говорить вам: "Дякую", за вашу доблесть, мужність і витримку. За наші мирні міста, за наші мирні села, спокійний сон і чисте небо... Ми всі пам'ятаємо, як важко було п'ять років тому. В армії багато чого не було, але ми вистояли. Адже у нас було головне — воля і непереможний дух.", - зазначив Володимир Зеленський.

Популярні новини зараз
Такої катастрофи українці не бачили 230 років: що відбувається з народжуваністю на фоні війни ПриватБанк без розбору блокує платежі українців: покупки перетворилися на "лотерею" Залишився тиждень: українці ризикують пропустити важливу процедуру Пенсіонерам дадуть знижку на продукти 20%: що потрібно взяти в магазин
Показати ще

Нагадаємо, в Кабміні розклали по поличках пільгові кредити від Зеленського: "Для участі знадобиться...".

Як повідомляв Знай.uа скандальний "Юзік" з "Квартал 95" влаштував дружину у Верховну Раду: яку роботу їй знайшов нардеп.

Знай.uа писав, "Я не хотіла про це говорити, але...": Верещук розповіла через що насправді побилися Бужанський і Лерос.